DATAVERWIJDERING

Softwarematige dataverwijdering – Blancco

Wordt uw data gecertificeerd vernietigd als u overtollige ICT apparatuur laat afvoeren?

 FLT Global B.V. is gespecialiseerd in het verwijderen van bedrijfsdata van desktops, notebooks, servers, storage en overige datadragers.

Het verwijderen van de data van uw hardware voeren we uit met de software van Blancco. Deze software is goedgekeurd door onder andere de AIVD en biedt u 100% garantie dat uw data compleet wordt gewist. FLT Global B.V. kan de wisactie ook bij u op locatie uitvoeren.

Blancco heeft FLT Global B.V. een “Certificate of verification” verstrekt als blijk van betrouwbaar partner. Bovendien is FLT Global B.V. Blancco Preferred Partner.

Hieronder treft u diverse informatiebladen van Blancco:

Blancco Certificates NL

Blancco Solution NL

FLT Global B.V. Certificate of Verification

Pamflet

Klik hier voor meer informatie over Blancco.

Fysieke datavernietiging - Shredder

De shredder vernietigt/verbrijzelt uw data tot de kleinste fractie van 3mm tot < 10 mm. Maar dat niet alleen! Door de mobiliteit kan het shredderen bij u op locatie plaatsvinden. Uw verantwoordelijk personeel kan hierdoor meekijken op het afgesloten werkterrein van uw bedrijf.

Voor diverse klanten hebben wij al duizenden harddisken geshredderd. Gemiddeld kunnen wij 100 harddisken per uur shredderen. Maar niet alleen harddisken kunnen geshredderd worden met de mobiele shredder, ook mobiele telefoons, tapes, usb sticks, etc.

Restafval verbrandingsoven: Als extra veiligheid bieden wij u de service om het restmateriaal direct af te voeren naar een verbrandingsoven in Nederland. U ontvangt van ons een digitaal bewijs van verbranding en een vernietigingsverklaring van de datadragers.

Registratie van datadragers: Wanneer u datadragers wilt laten vernietigen, komen wij eerst langs om deze te registeren. De registratie zal plaatsvinden conform de regels van de overheid en bewaren wij 5 jaar voor u.